Hoofd P&O

Company profile

Plukon Food Group produceert en vermarkt innovatieve kip- en maaltijdconcepten. Met een omzet van meer dan € 1,5 miljard en meer dan 4.500 medewerkers is het een vooraanstaande speler in de Europese markt met ambitie tot verdere groei. Het bedrijf belevert wereldwijd het topsegment van de food- en snackindustrie, waaronder vooraanstaande retailketens en food service-ondernemingen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Polen en de UK. Door ondernemerschap, kennisoverdracht en innovatie te stimuleren bij de samenwerkende bedrijven en de medewerkers wil Plukon de beste producten leveren voor de retailers en de eindgebruikers. Het bedrijf zoekt continu en actief aansluiting bij maatschappelijke ontwikkelingen op het vlak van dierenwelzijn, voedselveiligheid, kwaliteit, etc. Bij Plukon Goor wordt vers pluimveevlees geproduceerd voor het topsegment van de industriële food service-markt in Noordwest-Europa. Vele producten vinden via grote kipproductenfabrikanten uiteindelijk hun weg naar de consument via de restaurants van McDonalds. Het bedrijf beschikt over de modernste slacht- en verwerkingslijnen. Bij Plukon Goor werken circa 500 medewerkers in een open en informele werksfeer

Job description

Verantwoordelijk voor allround personeelsbeleid op professionele productielocatie Verantwoordelijk voor het vertalen van HR-concernbeleid naar en implementeren in Plukon Goor, waarbij leiding gegeven wordt aan een personeelsadviseur en een administratief medewerker. Ondersteunen, adviseren en faciliteren van lijnfuncties op het vlak van personeelsvraagstukken als verzuim, integratie, opleidingen, functioneringsgesprekken, etc. Actief werken aan terugdringen van verzuim. Regelmatig overleg met bedrijfsarts, bedrijfsfysiotherapeut en maatschappelijk werk. Verantwoordelijk voor een goede personeelsadministratie en urenregistratie. Onderhouden van contact met de uitzendbedrijven. Initiëren en begeleiden van procedures op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Organiseren opleidingen, trainingen en ontwikkelingsplannen en zorgdragen voor een goede registratie. Tevens de bijbehorende subsidies aanvragen. Initiëren van en leiding geven aan verbeterprojecten in het vakgebied. Als Hoofd P&O werk je nauw samen met en rapporteer je aan de Plant Manager.

Job requirements

Je HR-talenten verder ontwikkelen bij dynamische en groeiende Europese speler in foodFunctie-eisen Minimaal HBO werk- en denkniveau verkregen door bijvoorbeeld een studie Personeel & Arbeid, Arbeidsrecht, Bedrijfskunde met specialisatie HRM, etc. Minimaal 5 jaar ervaring als personeelsadviseur, medewerker personeelszaken, HR functionaris of vergelijkbaar. Enige jaren leidinggevende ervaring is een pre Affiniteit met of gevoel voor de landbouw en/of voeding is een pre. Goede administratieve en ICT vaardigheden. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Competenties Goede organisatorische, analytische en adviesvaardigheden. People manager met uitstekende communicatieve vaardigheden. In een soms hectische omgeving ook onder druk prioriteiten kunnen stellen. Sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Empathisch vermogen, kunnen omgaan met medewerkers met diverse achtergronden.

Offer

De Plukon Food Group is een ambitieuze organisatie, die groeit en continu in ontwikkeling is. Dit biedt kansen aan mensen die mee willen groeien met de onderneming en zich (ook internationaal) verder willen ontwikkelen. Het bedrijf biedt een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en ruimt voor initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en afgestemd op de zwaarte van de functie. De functie kan een mooie opstap of volgende carrièrestap zijn.ReagerenPlukon Food Group heeft de Werving en Selectie voor deze vacature van Hoofd P&,O exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden opwww.plukon.nl.Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

Location

Goor

Publication date

20.03.2018

Contact person

Borgers

Ceres Recruitment uses cookies to make your visit easier and more personal.
Close